fbpx

4-UGERS HOLDFORLØB

4-UGERS
HOLD-
FORLØB

The Calm Space

4-ugers holdforløb i København med opstart den 8. september

Et år med så mange forandringer, begrænsninger og timer derhjemme sætter sine spor. NU er vi endelig ved at åbne op og vende tilbage til det sociale liv. Det er en transformation, som påvirker vores system og mærkes i vores indre. For mange af os er det vigtigt, vi tager os tiden til langsomt at vende tilbage.

Derfor vil jeg gerne invitere dig med ind til et ugentligt åndehul. Hvor du bliver mødt af en rolig og healende energi, der er fantastisk for dit system. Hvor du får lov at mærke dit indre univers. Hvor du blidt connecter med dig selv.

4 temaer

Vi dykker ned i 4 temaer i løbet af 4 aftener. Temaerne tager dig med på en cyklisk rejse, hvor du får lov at mærke alle dine indre årstider for lige så stille at lande et sted, hvor du er klar til at blomstre på ny.

Vi dykker ned i de 4 temaer:

1. Blidhed & intentioner

2. Omsorg & indre energi

3. Overgivelse & næring

4. Blomstring & frisættelse

Hvordan foregår det?

Vi skal i alt mødes 4 onsdage. Her samles vi en lille flok kvinder, som har lyst til at åbne op for og tune ind på de indre budskaber. Det er et trygt rum, hvor der er plads til, at du møder op præcis, som du er. Gerne i lidt behageligt tøj.

Når vi mødes, lander vi roligt i rummet. Vi trækker kort med budskaber, der støtter og åbner op for den indre rejse. Vi deler tanker med hinanden, hvis vi føler for det.

Jeg introducerer aftenens tema, som vi dykker ned i på forskellig vis. Dine sanser bringes i spil med beroligende dufte og blid musik. Jeg viser dig akupressur og zoneterapi punkter, du kan bruge til at balancere dit system. Jeg guider dig i ro med åndedrætsøvelser og guidede meditationer, hvor vi går på opdagelse i dit indre.

Vi slutter af med en halv times silent space. Det er en stund med blid baggrundsmusik, og hvor vi ellers er stille. Måske du har lyst til at ligge og mærke efter, hvad der sker i kroppen. Måske du har lyst til at skrive refleksioner ned. Du mærker efter, hvad DU har lyst til. Det er din tid. Imens kommer jeg rundt og støtter dig kropsligt med blide berøringer og healing. Jeg mærker ind i dig og hvilken støtte, du netop har brug for.

Hvad vil du opleve?

Du kan opleve at komme i en meditativ tilstand med dyb ro og afslapning undervejs, men vores snakke og øvelser sætter også gang i et indre arbejde. Derfor kan der dukke følelser og tanker op, som har brug for at komme op til overfladen og flyde frit.

Det er et trygt åndehul, hvor jeg guider dig i kontakt med din underbevidsthed. Der kan dukke indre billeder eller fornemmelser op, som du ikke kan forudse. Jeg er der hele tiden til at holde og støtte dig undervejs.

Hvornår

4 onsdage fra kl. 19.30 – 21.30.

8., 15., 22. og 29. september.

Hvor

Baggårds Ro.

Dag Hammarskjölds Allé 42A, 2100 København Ø.
Lige ved søerne tæt på Østerport.

Pris

Forløbet koster 1.400,- som betales ved tilmelding.

Tilmelding

Du har 14 dages returret og derefter er tilmelding bindende.

Tilkøb

Når du tilmelder dig holdet, får du mulighed for samtidig at booke en 1:1 session til 750,- (normalprisen er 1.000,-). Du kan læse om sessionen Calm Your Mind her.

Praktisk

Der tages forholdsregler i forhold til COVID19, så du føler dig tryg. Vi er et lille intimt hold med god plads og følger de gældende retningslinjer.

Lidt ord om tidligere hold

“Pernille er meget nærværende og bringer en ro i rummet hun befinder sig i. Hendes viden er stor, og hendes stemme beroligende. Jeg fik enorm lyst til at lære endnu mere om mig selv, når jeg sad dér omringet af de andre deltagere samt Pernilles ord og vores øvelser. Det er bare med at tage imod alt det, som Pernille giver, når man er sammen med hende.”

“Det har virkelig været en kæmpe fornøjelse at deltage og dele med dig og de andre.”

“Til dig, Pernille, vil jeg sige tak for dit store engagement og kærlige måde at være på. ‘Baggårds ro’ er et fantastisk rum at befinde sig i. Men roen kom også fra dig. Dejligt at mærke at du var så nærværende.”

“Pernille guider med sin behagelige stemme igennem værdifulde meditationer. Inden da fortæller hun om aftenens emne, så det hele giver mening. Hun udviser så meget hjertevarme og venlighed, at det ikke er svært at åbne op for hende.”

Pernille Møller Poulsen
pernille@unleashbypernille.dk
2200 København N
CVR: 40624422