fbpx

1:1 session

Calm Your Mind

Calm Your Mind er for dig, der har svært ved at komme ud af hovedet og mærker indre uro. Det er for dig, der oplever tankemylder og forsøger at regne alt ud. Det er for dig, der har et overstimuleret nervesystem og oplever en utryg krop. Det kan komme til udtryk via uro eller fysiske spændinger omkring hoved, nakke, bryst og mave.

Calm Your Mind er et indre brusebad for dit nervesystem, hvor jeg hjælper dig ind i en dyb tilstand af ro. Hvor din krop blidt og roligt giver slip på ubalancer. Hvor din hjerne kobler fra. Hvor du mærker et energetisk skifte og lander i dig selv.

Med Calm Your Mind kombinerer jeg blid behandling som kranio sakralterapi, akupressur og zoneterapi. Jeg støtter dit system i sin egen dybe healingsproces. Samtidig guider jeg dig med mindfulde øvelser, meditation og åndedræt til at lade spændinger smelte væk og åbne op for dyb indre ro.

For dig der vil balancere dit nervesystem og opleve dyb indre ro.
1 session af 75 minutter: 1.000,-

Sådan foregår en session

Vi starter altid med at snakke om, hvad der fylder hos dig, så jeg kan skræddersy sessionen til dit behov. Derefter kommer du op og ligge på min briks, hvor du bliver puttet med tæpper. Jeg starter med blide berøringer, som giver kroppen signal om at åbne op for dyb healing og balance indefra. Hvordan behandlingen ellers forløber afhænger af, hvad din krop fortæller mig.

Undervejs vil du kunne opleve at komme i en meditativ tilstand, hvor du får adgang til dit underbevidste. Du vil kunne opleve en følelse af dyb indre ro, fornemme at noget i dig giver slip og mærke energi strømme igennem dig. Måske bliver du følelsesmæssigt påvirket. Alt er helt okay, og der er ikke nogen rigtig eller forkert reaktion. Du får altid god tid til at vågne op bagefter, så vi stille og roligt kan afrunde sessionen.

Hvor mange sessioner?

Det er meget individuelt hvor ofte og hvor mange sessioner, du har brug for. Du oplever en forandring efter første session, men hvor længe vi har brug for sammen, afhænger helt af, hvad dit system har brug for.

Min erfaring er dog, at de fleste har behov for et lidt dybere arbejde. Derfor anbefaler jeg ofte et længere forløb hos mig. Det giver os tiden til at arbejde dybt i et tempo, der ikke overvælder dit system. Jeg skaber tryghed og balancerer din krop, hvorefter vi kan dykke ned i stagnationer, kigge frem og implementere forandring i dit liv. Det taler vi naturligvis om på vores første session.

1 session varer 75 minutter
1 session: 1.000,- | 8 sessioner: 7.000,- | 12 sessioner: 10.000,-

Pernille Møller Poulsen
pernille@unleashbypernille.dk
2200 København N
CVR: 40624422