fbpx

HOLDFORLØB

HOLD-
FORLØB

Mindful connection

Når du er i kontakt med din kerne, mærker du dig selv tydeligt. Du står stærkt i dig selv, og det bliver lettere at skabe dybe relationer med andre. Derfor inviterer jeg dig med på et forløb, hvor jeg på et lille intimt hold guider dig til at skabe en dybere kontakt til dig selv.

Mindful Connection er et forløb med nærvær. Hvor der er rum til at dele tanker. Hvor dit system oplever ro og tryghed. Hvor du kommer i kontakt med dit indre via visualiseringer, mindfulness- og åndedrætsøvelser. Hvor blide berøringer giver din krop signal om at åbne op for dyb healing. Hvor vi dykker ned i udviklende temaer, der er designet til at åbne op for de dybereliggende lag i dig.

6 aftener - 6 temaer

 

1. Åndedrættets magi

2. Kroppens sprog

3. Feminin energi

4. Giv slip og healing

5. Find ind til din kerne

6. Mærk hjertets budskaber

Hvordan foregår det?

Vi skal i alt mødes 6 torsdage. Her samles vi en lille flok kvinder, som har lyst til at åbne op for og tune ind på kroppens og hjertets budskaber. Det er et trygt rum, hvor der er plads til, at du møder op præcis, som du er. Gerne i lidt behageligt tøj.

Når vi mødes, lander vi roligt i rummet. Vi deler hver især lidt tanker om, hvad der fylder. Så dit system oplever, det er trygt at være sårbar. Også i andre menneskers nærvær. Derefter fortæller jeg om aftenens tema, hvor jeg deler ud af al min viden og erfaring. Inden vi dykker ned i temaet via åndedrætsøvelser og guidede visualiseringer.

Undervejs bringes dine sanser i spil med beroligende dufte, blide berøringer og behagelig musik. Imens jeg guider dig ned i de dybereliggende lag. Jeg kommer rundt og støtter dig og mærker ind i, hvad netop du har brug for i processen.

Fra hovedet ned i kroppen

I forløbet kombinerer jeg min erfaring som holistisk kropsterapeut og mindfulness instruktør. Jeg guider dig til at aktivere din indre frekvens, så du kan tune ind på dig selv. Skære igennem de mange tanker, som kan rumstere. Virkelig mærke, hvad der er vigtigt for dig. Det betyder ikke, at du ikke vil have tanker undervejs. Men du kan tune ind på dét, som har brug for dit fokus. Åbne op for sider i dig, som måske er gemt væk.

Mit særlige fokus er at connecte dit hoved med din krop og dit hjerte. Fordi kroppen og hjertet kan gemme på budskaber til dig, som du ikke lytter til normalt. Fordi du måske bor meget i hovedet og prøver at regne svar ud frem for at mærke dig selv.

Hvad vil du opleve?

Du kan opleve dyb ro og afslapning undervejs, men vi tager også hul på temaer, som sætter gang i et indre arbejde. Fordi du kommer i kontakt med de dybereliggende lag i dig. Derfor kan der dukke følelser og tanker op, som har brug for at komme op til overfladen og flyde frit. Så du efter forløbet står stærkere og oplever større connection til dig selv.

Hvornår

6 torsdage fra kl. 19.30 – 21.30.

Planlægningen af næste holdforløb er i gang, vi starter ultimo april. Skriv til pernille@unleashbypernille.dk hvis du gerne vil have en mail, når tilmelding åbner.

Hvor

Baggårds Ro.

Dag Hammarskjölds Allé 42A, 2100 København Ø.
Lige ved søerne tæt på Østerport.

Pris

2800,- for hele forløbet med 6 aftener og 3 online meditationer.

Praktisk

Der tages naturligvis forholdsregler i forhold til COVID19, så du føler dig tryg ved at komme. Vi er et lille intimt hold. Du medbringer dit eget tæppe, og der vil ikke være direkte kropskontakt.

Lidt ord fra tidligere deltagere

“Pernille er meget nærværende og bringer en ro i rummet hun befinder sig i. Hendes viden er stor, og hendes stemme beroligende. Jeg fik enorm lyst til at lære endnu mere om mig selv, når jeg sad dér omringet af de andre deltagere samt Pernilles ord og vores øvelser. Det er bare med at tage imod alt det, som Pernille giver, når man er sammen med hende.”

“Det har virkelig været en kæmpe fornøjelse at deltage og dele med dig og de andre.”

“Til dig, Pernille, vil jeg sige tak for dit store engagement og kærlige måde at være på. ‘Baggårds ro’ er et fantastisk rum at befinde sig i. Men roen kom også fra dig. Dejligt at mærke at du var så nærværende.”

“Pernille guider med sin behagelige stemme igennem værdifulde meditationer. Inden da fortæller hun om aftenens emne, så det hele giver mening. Hun udviser så meget hjertevarme og venlighed, at det ikke er svært at åbne op for hende.”

Pernille Møller Poulsen
pernille@unleashbypernille.dk
2200 København N
CVR: 40624422