fbpx

HOLISTISK KROPSTERAPI

HOLISTISK KROPS-TERAPI

Lad din krop guide dig

Holistisk kropsterapi er en omsorgsfuld form for kropsbehandling, hvor jeg støtter dig i at slippe stagnationer og mærke din krops budskaber. Jeg kombinerer alternativ behandling som akupressur, kranio sakralterapi, zoneterapi og cupping med visualisering, mindfulness og coaching.

Med holistisk kropsterapi ser jeg dig som en helhed, hvor din krop, sind og sjæl ikke kan adskilles. Jeg har særligt fokus på din krop, da kroppen er nøglen til at mærke dig selv. Samtidig arbejder jeg dybt med dit underbevidste, så du åbner op og connecter med dit indre. På den måde opnår du balance i hele dit system.

Derfor er holistisk kropsterapi effektivt

1.

Dit system kan have ubalancer, som forhindrer dig i at leve et liv i fuld kontakt med din krop. Det kan komme til udtryk ved fysiske symptomer, men ofte opleves det også som en uro, ked-af-det-hed, bekymringer, stress eller en følelse af ikke helt at være hjemme i dig selv.

2.

Din krop kan gemme på stagneret energi, der påvirker dit energi- og nervesystem. Stagnationer kan stamme fra følelses-mæssige reaktioner, der er blevet undertrykt og har sat sig i systemet. Det har lagret sig i din underbevidsthed og ligger som et uforløst lag i din krop.

3.

Med et liv hvor du bruger hovedet meget, kan du være disconnected fra kroppen, og det bliver svært at mærke, hvad den egentlig fortæller dig. Hovedet styres af fornuft og frygt, fordi den forsøger at passe på dig, men den udfordrer din evne til at mærke din kerne.

“Kroppen er din guide til at finde ind til din kerne. For når din krop er i balance, kan du mærke den meget tydeligere. Det kan faktisk resultere i, at du lærer helt nye sider af dig selv at kende.”

Holistisk kropsterapi er for dig

Der vil skabe balance i din krop
Du vil opleve mere lethed og lærer at mærke din krops signaler.
Så du lever mere i kontakt med din krop.

Der vil connecte med dit indre
Du vækker kontakten indadtil og aktiverer din unikke frekvens.
Du lærer at mærke svarene indeni. Så du står stærkt i dig selv.

Der vil skabe mere ro i dit sind
Du får mere ro på dit system og lærer at være mindre i hovedet.
Så du får ro på tankemylder og mærker indre ro.

Der vil balancere din feminine energi
Du får skabt plads i dit system til at aktivere og åbne op for din feminine energi.
Så du kan leve et liv i kontakt med dine følelser og intuition.

Sessioner og forløb

Du kan vælge imellem to forskellige sessioner med hvert sit fokus. Uanset hvilken session du vælger, starter vi altid med at snakke om, hvad der fylder hos dig, så jeg kan skræddersy dine sessioner til dit behov. Derudover arbejder jeg intuitivt, hvilket betyder, jeg altid lader din krop guide mig undervejs. Det er derfor aldrig helt til at forudsige, hvordan en session vil foregå.

Som oftest anbefaler jeg et individuelt forløb hos mig, da min erfaring er, at de fleste har behov for et dybere arbejde. Det giver os tiden til at arbejde dybt i et tempo, der ikke overvælder dit system. Jeg skaber tryghed og balancerer din krop, hvorefter vi kan dykke ned i stagnationer, kigge frem og implementere forandring i dit liv.

Akupressur

Med akupressur skaber jeg balance i din krop med blide tryk på punkter på din krop. Akupressur tager udgangspunkt i kinesisk medicin og læren om de fem elementer. Det er en meget effektfuld metode til at fjerne ubalancer, hvor jeg arbejder med din krops energi- og medianbaner. Jeg arbejder her med hele kroppen fra fødder, ben og overkrop til arme, hænder og hoved.

Kranio sakralterapi

Med kanio sakralterapi beroliger jeg din krops nervesystem. Jeg lytter til din krop og give den ro til at give slip på spændinger og blokeringer. Jeg arbejder fra dit korsben (sakral) og rygsølje til dit hoved (kranio) med blide greb og tryk, som giver din krop signal om dyb indre balance og healing. Kranio sakralterapi arbejder på et dybt plan med hele centralnervesystemet.

Zoneterapi

Med zoneterapi arbejder jeg med hele din krop via dine fødder. Dine fødder er connected med resten af kroppen og fungerer som et kort over hele din krop. Når du oplever gener og ubalancer, kan jeg skabe balance via dine fødder. Mit særlige fokusområde er dit nervesystem og grounding, men jeg arbejder også med hormonelle ubalancer, udrensning og andre fysiske gener.

Cupping

Cupping er en slags sugekopper, jeg sætter fast på din krop. Cupping løsner op for dine ømme muskler og smerter og øger blodcirkulationen. Cupping åbner op for blokeringer ved at udrense stagnerede affaldsstoffer, så du kan opnå fornyet energi. Du kan få mærker på din krop efter cupping, hvilket er helt ufarligt. De går oftest væk efter en uges tid. Det er op til dig, om du ønsker cupping i behandlingen.

Mindfulness

Mindfulness er en metode til at have fokus på nuet. Med mindfulness guider jeg dig til at komme i kontakt med dig selv og bevare fokus på, hvad end der dukker op. Det gør jeg via fokus på vejrtrækning og små øvelser, hvor jeg guider dig til at skabe kontakt med dit indre og lade de umiddelbare svar flyde.

Visualisering

Med visualiseringer guider jeg dig ned i kroppen. Det kan være svært at give slip på hovedet, hvorfor denne form for guidet meditation er en effektiv metode til at koble fra. Ofte kommer du også i en meditativ tilstand, hvor kroppen åbner ekstra op for at tage imod behandling og heale samtidig med, du kommer i kontakt med din underbevidsthed.

Coaching

Med coaching kombinerer jeg kropsbehandling med dybdegående spørgsmål. Mit udgangspunkt er at komme ned i de dybereliggende lag i dig og åbne op for svar, som du ikke kommer i kontakt med via almindelig samtale. De metoder jeg anvender bygger på NLP, positiv psykologi, spejlarbejde, mindfulness og energiarbejde. 

Healing

Dét som kobler de forskellige teknikker sammen i mine behandlinger, er healing. Når kroppen kommer i dyb ro og bliver balanceret, starter den sin egen healingproces. Samtidig går jeg aktivt ind og healer, imens jeg behandler. Måske får jeg nogle fornemmelser eller billeder undervejs, hvilket jeg deler med dig efterfølgende, hvis du har lyst.

Pernille Møller Poulsen
pernille@unleashbypernille.dk
2200 København N
CVR: 40624422