fbpx

LIDT OM UNLEASH

Velkommen til

Jeg er utrolig glad for, du læser med. For jeg er overbevist om, at der er en grund til, at du er landet lige netop her hos mig. Jeg tror nemlig på, at vi drages af mennesker af en årsag – og det er så vigtigt, at jeg er et match for mine klienter. Jeg glæder mig til at byde dig indenfor på Nørrebro.

Kærligst Pernille

Min mission

Det er min fineste mission at guide dig til et liv fra hjertet, hvor du er connected med dig selv. Hvor du mærker og lytter til kroppens budskaber. Oplever balance og frihed til at være dig.

Min rejse

Det har været en længere rejse for mig at nå hertil, hvor jeg hjælper mennesker med at leve et liv i kontakt med deres inderste. Jeg er oprindelig uddannet inden for kommunikation og arbejdede som projektleder for forskellige events og kampagner, inden jeg skiftede spor.

Jeg kan faktisk godt lide at være projektleder. Både fordi jeg har et stort planlægningsgen, og fordi det handler om at have blik for andre menneskers kompetencer og styrker. Men for et par år siden blev jeg ramt af en følelse af, at der var noget lidt off. Som om mit inderste forsøgte at fortælle mig noget, jeg ikke helt kunne gennemskue. Eller tænke mig til.

Det bragte mig på en længere rejse ind mig selv, hvor jeg fik skabt kontakt til min krop og connected mit hoved og hjerte. Og lige der kunne jeg tydeligt mærke, hvad der skulle ske i mit liv. Selvom mit hoved på ingen måde kunne forstå det.

Min rejse er ikke slut, og det håber jeg aldrig, den bliver. Men lige nu gør det mig inderligt glad at være selvstændig energiterapeut, coach og mindfulness instruktør. Så jeg kan hjælpe lignende sjæle med deres rejse.

Energiterapeut

Jeg er uddannet holistisk energiterapeut ved Katrine Birk. Her har jeg lært forskellige alternative behandlingsformer som akupressur, kranio sakralterapi, zoneterapi, cupping, visualisering og healing.

Det betyder blandt andet, at jeg arbejder ud fra en helhedstanke om, at krop, sind og sjæl ikke kan skilles. Samtidig er et af mine stærkeste værktøjer min intuition.

Se mere om uddannelsen til energiterapeut her.

Mindfulness instruktør

Jeg er uddannet Mindfulness instruktør ved Sussanne Wexø. Herigennem har jeg fået en praktisk orienteret tilgang til mindfulness. Jeg har en stor redskabskasse herfra men arbejder også intuitivt og mærker altid ind i, hvad min klient eller mit hold får mest ud af at arbejde med.

Se mere om uddannelsen til Mindfulness instruktør her.

Coach

Jeg er uddannet Life Mastery Master Coach ved Sussanne Wexø. Her har jeg lært de allerbedste teknikker inden for coaching-verdenen.

Det betyder blandt andet, at jeg også her arbejder helhedsorienteret med blandt andet NLP, positiv psykologi og mindfulness. Jeg har stort fokus på at skabe kontakt til dit indre for at guide dig til svar, så du kan skabe varig forandring.

Se mere om uddannelsen til Life Mastery Master Coach her.

Projektleder

Jeg er uddannet cand.ling.merc i virksomhedskommunikation.

Jeg har arbejdet med kommunikation, projektledelse og events siden 2012. Derfor vil jeg løbende udvikle og arrangere forskelige events, hold og workshops. Er du interesseret i at samarbejde om et event, er du meget velkommen til at kontakte mig og høre om, hvad jeg tilbyder som projektleder.

Pernille Møller Poulsen
pernille@unleashbypernille.dk
2200 København N
CVR: 40624422