fbpx

RETREAT PÅ SJÆLLAND 18.-20. JUNI

RETREAT PÅ
SJÆLLAND
18.-20. JUNI

Midsommer retreat

Retreat på Sjælland i skønne Dronningmølle den 18. – 20. juni.

Forestil dig, at du træder ind i en magisk oase en blid sommerdag. Du står i den dejligste have og kigger dig omkring. Du trækker vejret dybt og mærker en indre ro vokse.

Du fornemmer det kærlige space og ved, at den her weekend er lige præcis, hvad du har brug for. Du er klar til at slippe, åbne op for lethed og nydelse. Til at mærke dig selv og fejre alt det, livet har at byde på.

18. - 20. juni

Fredag den 18. juni
Ankomst mellem kl. 11.00 og 12.00.
Vi lander trygt og åbner op for det, vi ønsker at slippe og frisætte.

Lørdag den 19. juni
Vi mærker ro og åbner op for alt det, vi ønsker at invitere ind i vores liv.

Søndag den 20. juni
Afrejse cirka kl. 12.00.
Vi integrerer indsigter og afslutter med en kærlig fejring af hinanden.

Et holistisk retreat

Vi mødes til midsommer retreat på Sjælland hos Seeds of Life i Dronningmølle. Det er et magisk sted med en healende energi. Hele weekenden bliver vi forkælet med den dejligste plantebaserede mad, der nærer både din krop, sind og sjæl.

I løbet af weekenden bringes alle sanserne i spil. Blid musik og bløde dufte skaber tryghed i dit system. Du guides ind i de dejligste meditationer, der får dig i kontakt med dit dybe indre. Vi laver blide kropslige øvelser og lader kroppen være vores guide hele weekenden. Du får hver dag kropslig støtte med blide berøringer og healing. Du skal blot tage imod og lukke det hele ind.

Vi har stille stunder for at tune ind i vores indre space. Vi udforsker den nærende natur omkring os. Vi har tid til refleksion. Vi trækker kort med budskaber til vores indre. Vi åbner op i fællesskabet og deler.

Samtidig inviterer vi nydelse ind. Vi vil bade i vildmarksbad, mærke naturens healende kræfter og nyde trygheden vokse indeni. Vi lader vores drømme og længsler spire med coachende øvelser og meditationer.

Tid til dig

Midsommer er det perfekte tidspunkt til at slippe det, vi ikke længere har brug for, og åbne op for vores længsler og drømme. Vi bruger weekenden på at mærke os selv, og hvad der brænder indeni.

Retreatet er til dig, der prioriterer at bruge tid på dig selv. Hvor du ikke skal være noget for andre. Hvor du kan mærke naturen omslutte dig. Hvor du bliver næret på alle planer. Hvor du bliver holdt, støttet og guidet undervejs. Der er intet, du skal.

Hvad er med i prisen?

3-dages retreat fra den 18. – 20. juni
Ophold hos skønne Seeds of Life
Fuld forplejning med den lækreste plantebaserede mad
Overnatning i dejlige 2-personers hytter
Skøn natur og vildmarksbad

Undervisning og facilitering
Blid kropsaktivering, støtte og øvelser
Meditationer, healing og balancering
Coachende øvelser og redskaber
Trygt og udviklende space

Hvornår

Den 18. – 20. juni 2021
Ankomst 18. juni mellem kl. 11.00 og 12.00
Afrejse 20. juni cirka kl. 12.00

Hvor

Seeds of Life
Poppel Alle 25, Dronningmølle
3120 Frederiksborg

Pris

4.500,- inkl. undervisning, overnatning og fuld forplejning. Skriv hvis du ønsker at dele betalingen op i to rater, så du betaler 2.500 ved tilmelding og 2.000 den 1. juni.

Overnatning

Du bliver indkvarteret i en af de hyggelige hytter, hvor I bor to personer i enkeltsenge.

Tilmelding

Du har naturligvis 14 dages returret og derefter er tilmelding bindende. Har du nogen som helst spørgsmål, så skriv til pernille@unleashbypernille.dk.

COVID19

Der tages forholdsregler i forhold til COVID19, så du føler dig tryg ved at komme. Vi bliver max 12 deltagere og følger de retningslinjer, der er gældende på tidspunktet for retreatet.

Lidt ord fra tidligere deltagere

”Blid, kærlig og intens helhedsoplevelse, der virkelig har åbnet op for et blik indad, der har hjulpet mig på vej med at finde hjem i mig selv.”

”Du har en befriende, dejlig ro omkring dig. Du udviser ekspertise på dine områder, så jeg bare får lyst til endnu mere tid sammen med dig. Din stemme er roligheden selv. Tusind tak for den udviklende weekend.”

”Pernille er et unikt og autentisk menneske, der ser mig igennem mine forsvarsmekanismer. Hun har sat gang i min selvudvikling, og hvor vigtigt det er at elske mig selv først.”

”Pernille er fantastisk til at skabe et rum fyldt med hjertevarme og tryghed. Jeg følte mig tryg og ”holdt i hånden” igennem min proces. Weekenden har givet mig en indre ro og balance.”

Foreløbigt program

Fredag den 18. juni
12.00: Velkomstcirkel
13.30: Frokost
15.30: Meditation
17.00: Kropsstøtte i stilhed
18.30: Aftensmad
20.00: Bål og giv slip
22.00: Godnat og stilhed

Lørdag den 19. juni
7.30: Morgenmeditation
9.00: Morgenmad
10.00: Gåtur i stilhed
12.00: Coachende øvelser
13.30: Frokost
15.30: Kropsstøtte i stilhed
17.00: Meditation
18.30: Aftensmad
20.00: Vildmarksbad
22.00: Godnat og stilhed

Søndag den 20. juni
7.30: Morgenmeditation
9.00: Morgenmad
10.00: Kropsstøtte i stilhed
11.00: Afslutningscirkel
12.00: På gensyn

Pernille Møller Poulsen
pernille@unleashbypernille.dk
2200 København N
CVR: 40624422