fbpx

MINDFULNESS HOLD

MINDFUL-
NESS HOLD

Mindful connection

Når du er i kontakt med din kerne, mærker du dig selv tydeligt. Du står stærkt i dig selv. Og det bliver lettere at skabe dybe relationer med andre. Derfor inviterer jeg dig med på et forløb, hvor jeg på et lille intimt hold guider dig til en dybere kontakt til dig selv. Jeg gør det via mindfulness krydret med mine yndlings kropsredskaber fra energiterapien. En kombination af akupressur, zoneterapi og kranio sakralterapi.

8 aftener - 8 temaer

1. Blid aktivering af dit system

2. Åndedrættets magi

3. Kroppens sprog

4. Feminin energi

5. Giv slip og healing

6. Find ind til din kerne

7. Mærk hjertets budskaber

8. Dyb integration i dit system

Hvordan foregår det?

Vi skal i alt mødes 8 torsdage. Her samles vi en lille flok kvinder, som har lyst til at åbne op for og tune ind på kroppens og hjertets budskaber. Det er et trygt rum, hvor der er plads til, at du møder op præcis, som du er. Gerne i lidt behageligt tøj.

Når vi mødes, introducerer jeg aftenens tema. Vi laver nogle blide bevægelser og stræk, inden jeg guider i små mindfulness øvelser. Derefter laver jeg guidede visualiseringer, som bringer dig i kontakt med de dybereliggende lag i dig.

Undervejs introducerer jeg nogle punkter på kroppen, som jeg guider dig i selv at aktivere. Jeg kommer også rundt og støtter med blide tryk. Her mærker jeg ind i, hvad netop du har brug for, så jeg sikrer den bedste støtte til din proces.

Hvad er mindfulness?

Mindfulness er et mindset, der gør dig i stand til at være mere i nuet. Det er en metode til at aktivere din frekvens og tune ind på dig selv. Skære igennem de mange indtryk og tanker, som kan rumstere. Virkelig mærke, hvad der er vigtigt for dig. Det betyder ikke, at du ikke vil have tanker undervejs. Men du kan tune dig ind på dét, som har brug for dit fokus. Åbne op for sider i dig, som du måske har gemt væk.

Mit særlige fokus er at connecte dit hoved med din krop og dit hjerte. Fordi kroppen og hjertet kan gemme på budskaber til dig, som du ikke lytter til normalt. Fordi du måske bor meget i hovedet og prøver at regne svar ud frem for at mærke dig selv.

Hvad vil du opleve?

Du kan opleve dyb ro og afslapning undervejs, men vi tager også hul på temaer, som sætter gang i et indre arbejde. Fordi du kommer i kontakt med de dybereliggende lag i dig. Derfor kan der dukke følelser og tanker op, som har brug for at komme op til overfladen og flyde frit. Så du efter forløbet står stærkere og oplever større connection til dig selv.

Hvornår

8 torsdage fra kl. 19.30 – 20.45.

30. januar, 6. februar, 20. februar, 27. februar, 5. marts, 12. marts, 19. marts, 26. marts.

Hvor

Baggårds Ro.

Dag Hammarskjölds Allé 42A, 2100 København Ø.
Lige ved søerne tæt på Østerport.

Pris

1250,- for hele forløbet. Har du ikke mulighed for at deltage alle gangene, så send en mail for at høre om mulighederne.

Praktisk

Der er yogamåtter, tæpper og udstyr. Kom gerne i god tid, så du kan lande, inden vi starter 19.30.

Pernille Møller Poulsen
pernille@unleashbypernille.dk
Ågade 130, 2. tv.
2200 København N
CVR: 40624422