fbpx

WEEKEND RETREAT

WEEKEND RETREAT

Feminine Feelin'

2-dages retreat i København den 29. og 30. januar.

Dediker en weekend til at dykke ned i dig selv. Hvor du mærker ro i dit indre. Hvor du lige så stille igangsætter healing af gamle mønstre og sår. Hvor du får redskaber til at aktivere din feminine energi.

Feminine Feelin’ er et 2-dages retreat i København med masser af nærvær. Hvor dit system oplever tryghed. Hvor du bliver klogere på feminin energi. Hvor du mærker, hvad der skal til for at heale og aktivere din feminine energi.

Undervejs bliver du guidet blidt med visualiseringer, mindfulness, krops- og åndedrætsøvelser. Så du åbner op for dyb healing og aktivering af en energi, der måske er gemt langt væk.

Program


Lørdag den 29. januar kl. 10 -17

10.00 – 11.00: Velkomst & introduktion
11.00 – 12.30: Feminin & maskulin energi
12.30 – 13.30: Frokost & lille gåtur
13.30 – 15.00: Ubalancer & sår
15.00 – 17.00: Giv slip & healing


Søndag den 30. januar kl. 10 -17

10.00 – 11.00: Blid & tryg aktivering
11.00 – 12.30: Kropslig integration
12.30 – 13.30: Frokost & lille gåtur
13.30 – 16.00: Fordybelse & flow
16.00 – 17.00: Afrunding & farvel

Hvordan foregår det?

Vi mødes til retreatet en weekend i København. Her samles vi en flok kvinder, som har lyst til at udforske feminin energi. Lade følelser få plads. Give slip på uro. Starte en dyb healingsproces. Mærke kroppen og aktivere intuitionen. Åbne op for lethed og flow.

Retreatet består af forskellige elementer, som i samspil åbner op for din feminine energi. Der vil være talks, hvor jeg introducerer områder inden for feminin energi. Så du har en forståelse, inden vi dykker ned i energien via kroppen og dit underbevidste.

Vi laver blid kropslig bevægelse, og jeg introducerer akupressurpunkter, der skaber ro og aktiverer din energi. Imens blid musik og bløde dufte skaber tryghed i dit system.

Dagene er rolige fyldt med mindfulness og åndedrætsøvelser, hvor jeg guider dig i kontakt med din krop og dit underbevidste via transformerende visualiseringer. Så du åbner op for healing og skræller lag af. Tillader din feminine energi at flyde og fylde.

Undervejs er der øvelser og tid til refleksion. Vi åbner op i fællesskabet og deler det, vi er klar til. Fordi feminin energi også handler om overgivelse, sårbarhed og tilllid.

Hvad er feminin energi?

Vi indeholder to energier, som i samspil gør os til hele mennesker. Energierne kaldes feminin og maskulin energi. Det er to modpoler, der er i os alle. Uafhængig af køn.

Den maskuline energi udretter, planlægger og præsterer. Den sætter mål og fører dem ud i livet. Den er intellektuel og hovedstyret. Den er udadvendt. Den er givende.

Den feminine energi er til stede i nuet, følende, kropslig og intuitiv. Den lever fra hjertet fuld af tillid, kreativitet og leg. Den er indadvendt. Den er modtagende.

Det er afgørende at have en vis balance i energierne, men ofte dominerer den maskuline energi. Det kan i længden skabe udfordringer i dit liv. For når den feminine energi bliver undertrykt, går vi glip af meget. Vi mister kontakten til os selv. Gnisten forsvinder. Relationer bliver udfordrende. Det er som om, vi mangler en del af os selv. Noget er off.

Det maskuline skjold

Ofte er den maskuline energi et skjold, vi helt ubevidst beskytter os selv med, fordi vi gennem livet har erfaret, at det er lettest. At vi helst skal være på, være der for andre og vise vores værd gennem præstation. Frem for at læne os tilbage, dyrke ro og lade følelser flyde frit.

Derfor er der behov for at dykke ned i healing af gamle sår, når vi sætter den feminine energi fri. Det er en udviklende og værdifuld proces, hvor du skræller et lag af ad gangen. Åbner op for din feminine energi i det tempo, dit system kan rumme og er klar til.

Feminine Feelin’ er designet til blidt at støtte dig, uanset om du allerede er i proces eller ønsker at kickstarte din healingproces.

Sæt feminin energi fri

Den feminine energi handler i høj grad om lethed og nydelse. Om at lade dit hjerte guide. Lade hovedet styre mindre. Derfor er weekenden fyldt med blidhed, ro og fordybelse. Hvor du mærker din krop og åbner op for budskaber i dit indre. Som du ikke kan tænke dig til men skal mærke indefra.

Når du lander i din feminine energi, føler du dig mere hel. Du kan mærke dig selv. Du er ikke i hovedet konstant men mærker din krop og hjertets budskaber. Du har en stærk relation til dig selv, som gør dig i stand til at connecte med andre på et dybere plan. Fordi du er vendt hjem til dig selv.

Hvornår

29. & 30. januar
Begge dage fra 10.00 – 17.00.
Frokost fra 12.30 – 13.30.

Hvor

Life Lounge.
Kompagnistræde 14C, 1208 København K.
Lige ved Gammel Strand metro.

Pris

Prisen er 2.000,- for de 2 dage inklusiv dejlig vegetarisk frokost og snacks. Køber du senest den 10. januar får du dog en særlig early bird pris på 1.800,-

Overnatning

Overnatning er ikke inkluderet i dette retreat, men Life Lounge er midt i København tæt på masser af overnatningsmuligheder.

Tilmelding

Det er et intimt retreat med maksimum 8 deltagere. Skriv til pernille@unleashbypernille.dk hvis du har nogen som helst spørgsmål eller vil have en mail, når næste retreat lanceres.

COVID19

Der tages alle forholdsregler i forhold til COVID19, så du føler dig tryg ved at komme. Der er få deltagere med god plads, håndsprit osv.

Lidt ord fra tidligere deltagere

”Blid, kærlig og intens helhedsoplevelse, der virkelig har åbnet op for et blik indad, der har hjulpet mig på vej med at finde hjem i mig selv.”

”Du har en befriende, dejlig ro omkring dig. Du udviser ekspertise på dine områder, så jeg bare får lyst til endnu mere tid sammen med dig. Din stemme er roligheden selv. Tusind tak for den udviklende weekend.”

”Pernille er et unikt og autentisk menneske, der ser mig igennem mine forsvarsmekanismer. Hun har sat gang i min selvudvikling, og hvor vigtigt det er at elske mig selv først.”

”Pernille er fantastisk til at skabe et rum fyldt med hjertevarme og tryghed. Jeg følte mig tryg og ”holdt i hånden” igennem min proces. Weekenden har givet mig en indre ro og balance i min feminine og maskuline energi.”

”En skøn weekend, hvor Pernille skabte et tillidsfyldt og kærligt rum. Hvor der er plads til alle og mulighed for at dele det, man har lyst til. Pernille taler til hjertet, når hun guider forløb, og jeg kan varmt anbefale Pernille til alle, som ønsker balance i deres liv.”

Pernille Møller Poulsen
pernille@unleashbypernille.dk
2200 København N
CVR: 40624422