fbpx

INDIVIDUELT FORLØB

INDIVIDUELT FORLØB

Tag med på en rejse

Vi tager på en dybdegående rejse med seks sessioner, som jeg skræddersyer til dit individuelle behov. Med holistisk kropsterapi guider jeg dig i kontakt med dig selv, så du kan leve fra hjertet.

Holistisk kropsterapi

Når du booker et forløb, smelter energiterapi, coaching og mindfulness sammen i en. Fordi krop, sind og sjæl hænger sammen på fineste vis. Kroppen er din guide til at finde ind til din kerne. For når din krop er i balance, kan du mærke den meget tydeligere. Du kan komme i kontakt med de dybereliggende lag inden i dig.

Samtidig er det vigtigt at stille de rigtige spørgsmål for at få åbnet op for de rigtige svar. Og aktivere de rigtige mekanismer, som lagrer dine erkendelser og gør vejen henimod dit mål muligt.

“Livet er lige nu. Og kun du kan tage ansvar for dit liv. Så når du mærker noget er off, eller noget der kalder på dig, så tag handling. Det ændrer sig ikke på magisk vis, hvis ikke du tager styring.”

Et forløb for dig som

Bruger meget tid i hovedet og forsøger at analysere dig frem til svar.

Har svært ved at vise din sårbarhed over for andre mennesker.

Føler der er lukket ned for en del af dig, som du har svært ved at åbne op.

Længes efter at skabe kontakt til dit inderste og åbne op for hjertets budskaber.

Ønsker mere lethed, leg og livsglæde.

Drømmer om et liv fyldt med kærlighed.

Hvorfor lukker hjertet ned?

Der kan være mange årsager til, at du har lukket ned for kontakten til dit hjerte. Det er naturligvis ikke noget, du har gjort bevidst. Men når du i dit liv har oplevet afvisning, utryghed og sorg, kan det sætte sig i dit system.

Derfor er kroppen så vigtigt et redskab til at forløse stagnerede følelser og oplevelser, så du igen kan skabe kontakt til hjertet. Får du ikke genetableret kontakten, kan de samme mønstre nemlig blive ved med at udspille sig. Det gælder fx i kærlighed, hvor det kan være svært at tiltrække den rigtige partner, når hjertekontakten er lukket ned.

Særligt 12 ugers forløb

Som noget nyt kan du tage med på et 12 ugers forløb, hvor vi sætter din feminine energi fri. Vi dykker ned i 6 temaer og arbejder kropsligt med en kombination af forskellige alternative behandlingsformer. Vi kommer til at dykke ned i healing af følelsesmæssige sår. Vi kommer til at implementere forandring og kigge frem, så du virkelig rykker dig.

For når du lander i din feminine energi, føler du dig mere hel. Du kan mærke dig selv. Du er ikke i hovedet konstant men mærker din krop og hjertets budskaber. Du har en stærk relation til dig selv, som også gør dig i stand til at connecte med andre på et dybere plan.

Pernille Møller Poulsen
pernille@unleashbypernille.dk
2200 København N
CVR: 40624422