fbpx

INDIVIDUELT FORLØB

INDIVIDUELT FORLØB

Tag med på en rejse

Vi tager på en dybdegående rejse, hvor jeg skræddersyer et forløb til dit individuelle behov. Hvor du åbner op for dig selv, mærker indre ro og connecter med den, du er inderst inde. Så du oplever mere lethed og frihed i dit liv. Aktiverer din indre gnist og lader den skinne ud på verden.

8 sessioner af 90 minutter: 7.000,- | 12 sessioner af 90 minutter: 10.000,-

Holistisk kropsterapi

Når du booker et forløb, smelter energiterapi, coaching og mindfulness sammen i en. Fordi krop, sind og sjæl hænger sammen på fineste vis. Kroppen er din guide til at finde ind til din kerne. For når din krop er i balance, kan du mærke den meget tydeligere. Du kan komme i kontakt med de dybereliggende lag inden i dig.

Samtidig er det vigtigt at stille de rigtige spørgsmål for at få åbnet op for de rigtige svar. Aktivere de rigtige mekanismer, som lagrer dine erkendelser og gør vejen henimod dit mål muligt. Derfor guider jeg dig blidt undervejs. Med dybdegående visualiseringer der åbner op for din underbevidsthed og skaber transformation.

“Livet er lige nu. Og kun du kan tage ansvar for dit liv. Så når du mærker noget er off, eller noget der kalder på dig, så tag handling. Det ændrer sig ikke på magisk vis, hvis ikke du tager styring.”

Et forløb for dig som

Bruger meget tid i hovedet og forsøger at analysere dig frem til svar.

Har svært ved at vise din sårbarhed over for andre mennesker.

Føler der er lukket ned for en del af dig, som du har svært ved at åbne op.

Længes efter at skabe kontakt til dit inderste og åbne op for de indre budskaber.

Ønsker balance i din feminine energi, hvor du oplever mere lethed og livsglæde.

Drømmer om et liv med indre ro, hvor du føler dig hjemme i dig selv.

Hvorfor lukker hjertet ned?

Der kan være mange årsager til, at du har lukket ned for kontakten til dit hjerte. Det er naturligvis ikke noget, du har gjort bevidst. Men når du i dit liv har oplevet afvisning, utryghed og sorg, kan det sætte sig i dit system. Også de helt små sår.

Derfor er kroppen så vigtigt et redskab til at forløse stagnerede følelser og oplevelser, så du igen kan skabe kontakt til hjertet. Får du ikke genetableret kontakten, kan de samme mønstre nemlig blive ved med at udspille sig.

Udforsk din feminine energi

Jeg skræddersyer altid et forløb til dit individuelle behov. Hvis du ønsker det, kan et særligt fokus for dit forløb være din feminine energi. Hvor vi dykker ned i healing af følelsesmæssige sår, aktiverer og sætter din feminine energi fri. En energi der er i os alle, men som udfordrer din evne til at mærke dig selv, når den bliver undertrykt.

Når du lander i din feminine energi, føler du dig mere hel. Du kan mærke dig selv. Du er ikke i hovedet konstant men mærker din krop og hjertets budskaber. Du har en stærk relation til dig selv, som gør dig i stand til at connecte med andre på et dybere plan.

Pernille Møller Poulsen
pernille@unleashbypernille.dk
2200 København N
CVR: 40624422