fbpx

1:1 session

Soul Activation

Soul Activation er for dig, der har svært ved at mærke dig selv. Den du er inderst inde. Det er for dig, der søger svar, men ikke kan mærke, hvad der er rigtigt for dig. Det er for dig, der fornemmer noget er off, uden du helt kan sætte en finger på, hvad det er.

Med Soul Activation guider jeg dig til at åbne op for kontakten til dit indre. Jeg arbejder ned i de dybereliggende lag i dig og åbner op for svar, der bor dybt inde i dig. Svar som mærkes og kommer intuitivt til dig fra et sted indeni, der kan være gemt væk.

Med Soul Activation kombinerer jeg behandling som akupressur, zoneterapi og kranio sakralterapi med coaching, visualisering og energiarbejde. Det lader dig komme i en særlig tilstand, hvor du slipper hovedet og dit underbevidste tager over. Du guides blidt men kraftfuldt. Så du på celleplan mærker din sjæl og et energetisk skifte.

For dig der vil aktivere din indre frekvens og stå stærkt i dig selv.
1 session af 75 minutter: 1.000,-

“Mærk svarene indeni dig. Ofte vil vi gerne have andre folk til at fortælle os, hvad der er det rigtige. Men der er ikke andre end dig selv, som virkelig kan svare på det. Jeg kan guide dig til at connecte med din krop og dit indre – men du skal være klar på at åbne op.”

Sådan foregår en session

Vi starter altid med at snakke om, hvad der fylder hos dig, så jeg kan skræddersy sessionen til dit behov. Derefter kommer du op og ligge på min briks, hvor du bliver puttet med tæpper. Jeg starter med blide berøringer, som giver kroppen signal om at åbne op for dit underbevidste sind, og jeg guider dig ind i visualiseringer, der åbner op for svar indeni dig. Hvordan sessionen ellers forløber afhænger af, hvad dit system fortæller mig.

Undervejs vil du kunne opleve en følelse af dyb indre ro, fornemme at noget i dig åbner op, mærke energi strømme igennem dig – og måske bliver du følelsesmæssigt påvirket. Alt er helt okay, og der er ikke nogen rigtig eller forkert reaktion. Du får altid god tid til at vågne op bagefter, så vi stille og roligt kan afrunde sessionen.

Hvor mange sessioner?

Det er meget individuelt hvor ofte og hvor mange sessioner, du har brug for. Du mærker noget i dig åbne op i første session, men min erfaring er, at de fleste har behov for et lidt dybere arbejde.

Derfor anbefaler jeg ofte et forløb hos mig. Det giver os tiden til at arbejde dybt i et tempo, der ikke overvælder dit system. Jeg skaber tryghed og balancerer din krop, hvorefter vi kan dykke ned i stagnationer og åbne op for dit indre. For når du har lukket ned og svært ved at mærke dig selv, skal vi blidt og roligt have aktiveret dit dybe indre igen. Der er grunde til, at du har lukket ned, og det skal være en tryg og rolig proces at åbne op igen. Det taler vi naturligvis om på vores første session.

1 session varer 75 minutter
1 session: 1.000,- | 8 sessioner: 7.000,- | 12 sessioner: 10.000,-

Pernille Møller Poulsen
pernille@unleashbypernille.dk
2200 København N
CVR: 40624422