fbpx

1:1 session

1:1 session

The healing code

Dét vi ikke healer, gentager vi.
Derfor vil du ofte støde på de samme mønstre i dine nære relationer.

Vi bliver ved med at genudspille gamle sår, støde på de samme afvisninger eller selv trække os fra relationer, fordi der sidder noget dybt i os, som vi ikke har healet. Som bliver ved med at udfordre os, selvom vi føler os klar med vores bevidste sind.

The healing code er et forløb for dig, der drømmer om dyb kærlighed. Først og fremmest kærlighed til dig selv. Fordi du mærker, der er noget dybt i dig, der længes efter at blive healet på et kropsligt og sjæleligt plan. Så dit system bliver trygt nok til at være i en dyb, sårbar og kærlighedsfyldt relation.

Hvorfor er kærlighed svær?

Kærligheden kan være svær, fordi du bærer rundt på kropslige og underbevidste ubalancer i dit system. Fordi der dybt inde er en utryghed, som du måske slet ikke lægger mærke til, men som guider dig væk fra de trygge og kærlighedsfyldte relationer.

Kærlighed kan være udfordrende, fordi du har brug for at forløse og heale noget indeni. Dit system vil gerne slippe alle de små sår, du bærer rundt på. Dit system vil gerne heale. Men samtidig søger systemet tryghed. Og det du kender – er trygt. Også selvom det ikke gavner dig. Det kan derfor virke som om, dit system forsøger at fastholde dig i uhensigtsmæssige mønstre

De sår du bærer rundt på, kan skyldes et større traume, men ofte er det små sår, der igennem livet har sat sig dybt i dig. Som du derfor har svært ved at for øje på. Som udfordrer dig i at være i en let, dyb og kærlighedsfyldt relation. Selvom du føler dig klar med dit bevidste sind.

“Livet er lige nu. Kun du kan tage ansvar for dit liv. Så når du mærker noget er off og bliver ved med at udfordre dig, så tag handling. Det ændrer sig ikke på magisk vis, hvis ikke du tager styring.”

Langsommelig tillid

The healing code er ikke et quick fix. En af nøglerne er langsommelighed. At du overgiver dig til processen og tager imod min hjælp i tillid. Tænk på de mange år, du har båret rundt på ubalancer. Hvordan det (helt ubevidst) har hobet sig op indeni. Det vil være overvældende for dit system at forløse alt på én gang. Derfor er forløsning allermest powerful, når det er blidt, trygt og kærligt.

Vi arbejder på flere planer undervejs. Vi skaber ro i dit system og balancerer dit nervesystem, som er afgørende for at blive tryg i din tilknytning. Vi arbejder med dit indre barn, fordi dine kærlighedssår går langt tilbage. Vi åbner op for din blide yin energi. Vi sænker tempoet og lader hovedet fylde mindre.

Vi arbejder hele tiden imod, du bliver mere tryg i dig selv og din tilknytning til andre. Jeg støtter dit system, så det langsomt genfinder balance og tryghed. Samtidig healer jeg blokeringer, som du ikke selv er i kontakt med.

En rejse for dig som

Har svært ved kærlighed og bliver ved med at gentage de samme mønstre.

Bliver ved med at støde på de samme afvisninger eller selv distancerer dig.

Har svært ved at lukke andre helt ind og vise din skønne sårbarhed.

Bruger meget tid i hovedet og forsøger at analysere dig frem til svar.

Føler der er lukket ned for en del af dig, som du har svært ved at åbne op.

Ikke vil lade stå til mere men er klar til at investere i det liv, du længes efter.

 

“Det bliver et miks af samtale, energiterapi og healing. Kropsligt arbejder jeg med kraniosakral terapi, akupressur, zoneterapi og cupping. Vi taler om dine ønsker, men jeg mærker altid intuitivt ind i, hvad dit system har brug for.”

Er du klar?

Jeg ved ikke på forhånd, hvor the healing code tager os hen. Jeg har ikke en færdig skabelon. Jeg lader intuitionen guide. Derfor er det vigtigt, at du har mod på at slippe kontrollen. Slippe de indre analyser. Så du i stedet begynder at leve fra det sted indeni dig, der guider dig et skridt ad gangen uden, du kender vejen.

Det bliver blidt, healende og udviklende. Det særlige ved mig er min ro, sanselighed og healende energi. The healing code er for dig, der mærker, det kalder på dig. Dig der har et brændende ønske om at blive tryg i dig selv og mærke din tilknytning til andre vokse i takt med din indre forløsning og udvikling.

Er du klar? Så vil jeg elske at holde dig. Være der for dig. Støtte din healing. Det er min fornemmeste opgave at give dig den tid og ro, du ikke altid selv har tålmodighed til.

Hvor mange sessioner?

Det er meget individuelt hvor ofte og hvor mange sessioner, du har brug for. Ofte vil vi arbejde lidt mere intensivt i starten og derefter kan der gå lidt længere tid imellem sessionerne. Du vil formentlig opleve, at din healing foregår i faser. At du kan skrælle et lag af ad gangen, og derefter måske har brug for en periode uden sessioner. Det taler vi løbende om undervejs.

1 session varer 75 minutter
1 session: 1.000,- | 8 sessioner: 7.000,- | 12 sessioner: 10.000,-

Pernille Møller Poulsen
pernille@unleashbypernille.dk
2200 København N
CVR: 40624422