fbpx

BOOKING

Book en tid

Her kan du booke 1:1 sessioner og forløb. Alle sessioner varer 75 minutter og foregår i det hyggelige behandlerfællesskab Alle Led & Kanter på Nørrebrogade 183. Betaling sker via Mobilepay på dagen. Jeg glæder mig til at byde dig indenfor.

Individuelt forløb

6 sessioner af 75 minutter: 4500,-  |  10 sessioner af 75 minutter: 7000,-

Vi tager på en dybdegående rejse sammen, hvor jeg skræddersyer et individuelt forløb til dine behov. Du booker blot en enkel session til en start, og så taler vi forløbet igennem på vores første session. Dermed har du mulighed for at mærke efter, om det er det rigtige for dig, inden du binder dig til hele forløbet. Betaling sker først, når vi ses, og det er muligt at dele op i rater. Er forløbet ikke for dig alligevel, betaler du blot for den ene session, som koster 900,-. Du kan læse mere om forløbet her.

Body Balance

1 session af 75 minutter: 900,-

For dig der vil leve mere i balance og kontakt med din krop. Læs mere her.

Soul Activation

1 session af 75 minutter: 900,-

For dig der vil aktivere din indre frekvens og stå stærkt i dig selv. Læs mere her.

Calm Your Mind

1 session af 75 minutter: 900,-

For dig der vil opleve ro på dine tanker og hele dit system. Læs mere her.

Energiterapi

1 session af 75 minutter: 900,-

For dig der vil opleve energetisk balance og aktivere din feminine energi. Energiterapi er en intuitiv session med fokus på dine ubalancer og stagnationer. Læs mere her.

Afklarende samtale

Er du i tvivl om hvilken session eller forløb, der er for dig, så book en gratis afklarende samtale. Det er en 20 minutters uforpligtende samtale, hvor jeg ringer dig op. Her får vi begge mulighed for at mærke ind i, om vi er et match.

Kontakt

Er der ikke nogle af tiderne, som passer dig, er du også meget velkommen til at sende mig en mail på pernille@unleashbypernille.dk. Så finder vi et tidspunkt, der passer dig.

Pernille Møller Poulsen
pernille@unleashbypernille.dk
2200 København N
CVR: 40624422