fbpx

LIDT OM UNLEASH

Velkommen til

Hvor er jeg glad for, du er landet lige her hos mig. Det betyder, der er noget indeni, der kalder på dig. Der længes efter at blive pakket ud.

Hos mig vil du opleve blidhed, ro og transformation. Jeg holder space for dig. Hele dig. Din krop, sind og sjæl kan ikke adskilles, men ofte har dit hoved fået lov at styre al for længe. Derfor længes du dybt inde efter at connecte på et kropsligt og sjæleligt plan.

Unleash er et holistisk univers, hvor du får mulighed for at fordybe dig i dit indre på flere planer. Det oplever jeg skaber udvikling og støtte uanset, hvor du er i din proces. Jeg glæder mig til at møde dig i min klinik, på et af mine hold eller retreats. Gå på opdagelse i mit univers og mærk ind, hvad der kalder på dig.

Min mission

Jeg holder space for dig med min ro, sanselighed og healende energi. Det er nemlig min fineste mission at støtte dig på din rejse tilbage til dig. Hvor du connecter med alt det, der er gemt indeni dig. Alt det du ikke ved, hvad er endnu. Du ved bare, der er noget mere i dig, du længes efter at pakke ud.

Derfor arbejder jeg kropsligt

1.

Dit system kan have ubalancer, som forhindrer dig i at leve et liv i fuld kontakt med dig selv. Det kan komme til udtryk ved fysiske symptomer, men ofte opleves det også som en uro, ked-af-det-hed, bekymringer, stress eller en følelse af ikke helt at være hjemme i dig selv.

2.

Dit system kan gemme på stagneret energi, der påvirker dit energi- og nervesystem. Stagnationer kan stamme fra følelses-mæssige reaktioner, der er blevet undertrykt og har sat sig i systemet. Det har lagret sig i din underbevidsthed og ligger som et uforløst lag i din krop.

3.

Med et liv hvor du bruger hovedet meget, kan du være disconnected fra din krop og sjæl. Det bliver svært at mærke, hvad du gemmer på derinde. Hovedet styres af fornuft og frygt, fordi den forsøger at passe på dig, men den udfordrer din evne til at mærke din kerne.

Energiterapeut

Jeg er uddannet holistisk energiterapeut ved Katrine Birk. Her har jeg lært forskellige alternative behandlingsformer som akupressur, kranio sakralterapi, zoneterapi, cupping, visualisering og healing.

Se mere om uddannelsen til energiterapeut her.

Mindfulness instruktør

Jeg er uddannet Mindfulness instruktør ved Sussanne Wexø med en praktisk orienteret tilgang til mindfulness. Jeg har en stor redskabskasse men arbejder også intuitivt og mærker ind i, hvad min klient eller mit hold får mest ud af at arbejde med.

Se mere om uddannelsen til Mindfulness instruktør her.

Coach

Jeg er uddannet Life Mastery Master Coach ved Sussanne Wexø, hvor jeg nu er mentor for studerende. Her har jeg lært de allerbedste teknikker inden for coaching-verdenen, blandt andet NLP, positiv psykologi og mindfulness. 

Se mere om uddannelsen til Life Mastery Master Coach her.

Projektleder

Jeg er uddannet cand.ling.merc i virksomhedskommunikation.

Jeg har arbejdet med kommunikation, projektledelse og events siden 2012. Derfor vil jeg løbende arrangere forskelige events, hold og retreats. Er du interesseret i et samarbejde, er du meget velkommen til at kontakte mig og høre mere.

“Kroppen er din guide til at finde ind til din kerne. Når din krop er i balance, kan du mærke din sjæl meget tydeligere. Det kan faktisk resultere i, at du lærer helt nye sider af dig selv at kende.”

Hold & retreats

Flere gange om året laver jeg holdforløb i København. De varer typisk 4-8 uger. Her inviterer jeg indenfor i et blidt og healende space, hvor vi sammen åbner op for den indre connection. Trygt og kærligt.

Jeg afholder også retreats. I København og på Nordsjælland i magiske Dronningmølle. Her dedikerer vi flere dage til at dykke ind i vores indre. Hvor vi nærer os selv på alle planer og mærker, hvordan fællesskabet støtter op om vores udvikling.

1:1 sessioner

I mine 1:1 sessioner kombinerer jeg akupressur, kranio sakralterapi, zoneterapi og cupping med mindfulness og coaching. Jeg arbejder dybt med dit underbevidste og lader min intuition guide mig undervejs. Du vil opleve en healende energi og opnå balance i dit system. Jeg støtter dig i at slippe stagnationer og mærke de indre budskaber.

Du kan vælge imellem forskellige sessioner. Uanset hvilken du vælger, starter vi altid med at snakke om, hvad der fylder hos dig, så jeg kan skræddersy dine sessioner til dit behov. Ofte anbefaler jeg et forløb, da min erfaring er, at de fleste har behov for et dybere arbejde. Det giver os tiden til at arbejde dybt i et tempo, der ikke overvælder dit system.

Akupressur

Med akupressur skaber jeg balance i din krop med blide tryk på punkter på din krop. Akupressur tager udgangspunkt i kinesisk medicin og læren om de fem elementer. Det er en meget effektfuld metode til at fjerne ubalancer, hvor jeg arbejder med din krops energi- og medianbaner. Jeg arbejder her med hele kroppen fra fødder, ben og overkrop til arme, hænder og hoved.

Kranio sakralterapi

Med kanio sakralterapi beroliger jeg din krops nervesystem. Jeg lytter til din krop og give den ro til at give slip på spændinger og blokeringer. Jeg arbejder fra dit korsben (sakral) og rygsølje til dit hoved (kranio) med blide greb og tryk, som giver din krop signal om dyb indre balance og healing. Kranio sakralterapi arbejder på et dybt plan med hele centralnervesystemet.

Zoneterapi

Med zoneterapi arbejder jeg med hele din krop via dine fødder. Dine fødder er connected med resten af kroppen og fungerer som et kort over hele din krop. Når du oplever gener og ubalancer, kan jeg skabe balance via dine fødder. Mit særlige fokusområde er dit nervesystem og grounding, men jeg arbejder også med hormonelle ubalancer, udrensning og andre fysiske gener.

Cupping

Cupping er en slags sugekopper, jeg sætter fast på din krop. Cupping løsner op for dine ømme muskler og smerter og øger blodcirkulationen. Cupping åbner op for blokeringer ved at udrense stagnerede affaldsstoffer, så du kan opnå fornyet energi. Du kan få mærker på din krop efter cupping, hvilket er helt ufarligt. De går oftest væk efter en uges tid. Det er op til dig, om du ønsker cupping i behandlingen.

Mindfulness

Mindfulness er en metode til at have fokus på nuet. Med mindfulness guider jeg dig til at komme i kontakt med dig selv og bevare fokus på, hvad end der dukker op. Det gør jeg via fokus på vejrtrækning og små øvelser, hvor jeg guider dig til at skabe kontakt med dit indre og lade de umiddelbare svar flyde.

Visualisering

Med visualiseringer guider jeg dig ned i kroppen. Det kan være svært at give slip på hovedet, hvorfor denne form for guidet meditation er en effektiv metode til at koble fra. Ofte kommer du også i en meditativ tilstand, hvor kroppen åbner ekstra op for at tage imod behandling og heale samtidig med, du kommer i kontakt med din underbevidsthed.

Coaching

Med coaching kombinerer jeg kropsbehandling med dybdegående spørgsmål. Mit udgangspunkt er at komme ned i de dybereliggende lag i dig og åbne op for svar, som du ikke kommer i kontakt med via almindelig samtale. De metoder jeg anvender bygger på NLP, positiv psykologi, spejlarbejde, mindfulness og energiarbejde. 

Healing

Dét som kobler de forskellige teknikker sammen i mine behandlinger, er healing. Når kroppen kommer i dyb ro og bliver balanceret, starter den sin egen healingproces. Samtidig går jeg aktivt ind og healer, imens jeg behandler. Måske får jeg nogle fornemmelser eller billeder undervejs, hvilket jeg deler med dig efterfølgende, hvis du har lyst.

Pernille Møller Poulsen
pernille@unleashbypernille.dk
2200 København N
CVR: 40624422