fbpx

ENERGITERAPEUTISK FORLØB

ENERGI-TERAPEUTISK FORLØB

Individuelt forløb

For dig der vil connecte med alt det, der er gemt indeni og leve fra sjælen.
Med dyb indre ro og selvkærlighed.

Et energiterapeutisk forløb er for dig, der ønsker at stå stærkt i dig selv med indre ro og tillid. Det er for dig, der mærker noget dybt inde i dig, der længes efter at blive healet på et kropsligt og sjæleligt plan.

Det er nemlig min fineste mission at støtte dig på din rejse tilbage til dig. Hvor du connecter med alt det, der er gemt indeni dig. Alt det du ikke ved, hvad er endnu. Du ved bare, der er noget mere i dig, du længes efter at pakke ud.

Mine forløb er et miks af samtale, energiterapi og healing. Det er en blid og sensitiv form for kropsterapi, hvor jeg arbejder dybt med dit nervesystem og underbevidsthed.

Kropsligt kombinerer jeg kranio sakralterapi, akupressur, zoneterapi og eventuelt cupping. Jeg guider dig i ind i en særlig meditativ tilstand, hvor du slipper hovedet, og dit underbevidste tager over. Du guides blidt men kraftfuldt, så du på celleplan mærker et skifte og lader din intuition guide dig.

Det særlig ved mig

Jeg har en særlig evne til intuitivt at mærke, hvor en session skal tages hen. Det gør jeg ved at lytte opmærksomt til alt, du deler med mig – samtidig med jeg mærker ind i din krop og energisystem. Derfor har jeg heller et foruddefineret forløb, jeg tager dig igennem. Jeg mærker ind i dig og dit behov.

Vi starter alle vores sessioner med en samtale om, hvad der fylder. Derefter kommer du på briksen, hvor jeg arbejder kropsligt og guider dig meditativt ud fra, hvad jeg mærker. Jeg har en fin fornemmelse for, hvad du og dit system har brug for og er klar til.

Det er altid trygt, blidt og sanseligt. Jeg arbejder intuitivt og healende – og har en særlig evne til at komme i kontakt med de dybereliggende lag i dig. Jeg taler til din underbevidsthed, åbner op og lader din indre kontakt spire. Ofte har dit system været i dvale og skal blidt aktiveres igen.

Hvorfor lukker vi ned?

Der kan være mange årsager til, vores indre går i dvale. Ofte er det en kombination af mange små sår, der overvælder dit system. For selvom vi ofte antager, at det primært er store traumer, der sætter sig dybt, er det faktisk lige så ofte de mange små sår, der igennem livet har sat sig dybt. Derfor kan du selv have svært ved at for øje på dem og har brug for hjælp til at spotte dem.

Dine sår kan nemlig betyde, at dit system har sat et skjold op. Fordi systemet higer efter tryghed og vil beskytte dig. Der er dermed en kærlig intention, men det udfordrer desværre din evne til at mærke dig selv.

Der er derfor også behov for at åbne op for hele paletten. Vi kan ikke kun åbne op for at mærke de ’gode’ følelser. Vi tager det derfor også i et roligt tempo, så det ikke bliver overvældende for dit system. Jeg støtter blidt og roligt. Forløsning og healing kan sagtens være en smuk og kærlig proces, når vi gør det igennem de kropslige og underbevidste ubalancer i dit system.

“Livet er lige nu. Kun du kan tage ansvar for dit liv. Så når du mærker noget er off og bliver ved med at udfordre dig, så tag handling. Det ændrer sig ikke på magisk vis, hvis ikke du tager styring.”

Tillid & ro

Mit energiterapeutiske forløb er ikke et quick fix. En af nøglerne er, at du overgiver dig til processen og tager imod min hjælp i tillid. Tænk på de mange år, du har båret rundt på ubalancer og langsomt har lukket ned. Hvordan det (helt ubevidst) har hobet sig op indeni. Det vil være overvældende for dit system at forløse alt på én gang. Derfor er forløsning allermest powerful, når det er blidt, trygt og kærligt.

Vi arbejder på flere planer undervejs. Vi skaber ro i dit system og balancerer dit nervesystem, som er afgørende for at blive tryg. Vi arbejder med dit indre barn, fordi der altid er sår, som går langt tilbage. Vi åbner op for din blide yin energi, hvor der ofte er ubalancer. Vi sænker tempoet og lader hovedet fylde mindre.

Vi arbejder imod, du bliver mere tryg i dig selv, så du kan lukke op for alt det, der gemmer sig indeni. Jeg støtter dit system, så det langsomt genfinder balance og tryghed. Samtidig healer jeg blokeringer, som du ikke selv er i kontakt med.

En rejse for dig som

Kan genkende at du
Har svært ved at mærke dig selv
Har en indre uro og følelse af ubalance
Er meget i hovedet, analyserer og bekymrer dig
Sætter andre først og har svært ved at prioritere dig selv
Har svært ved at udtrykke dine behov og grænser

Længes efter at
Opleve indre ro og følelse af at være landet i dig selv
Mærke alt du indeholder med en dyb tillid til dig selv
Lade dine behov få plads og udtrykke grænser klart
Opleve dybere relationer, fordi du er fundet hjem i dig selv
Mærke kærligheden til dig selv gennemsyre dit system

En rejse for dig som

Kan genkende at du
Har svært ved at mærke dig selv
Har en indre uro og følelse af ubalance
Bor i hovedet, analyserer og bekymrer dig
Har svært ved at udtrykke dine behov
Har svært ved at prioritere dig selv

Længes efter at
Opleve indre ro og lande i dig selv
Mærke alt du indeholder med en dyb tillid
Tillade dig selv at prioritere dine behov
Udtrykke dig selv og dine grænser klart
Opleve dybere og nærende relationer
Mærke kærligheden til dig selv gennemsyre dit system

“Det bliver et miks af samtale, energiterapi og healing. Kropsligt arbejder jeg med kraniosakral terapi, akupressur, zoneterapi og cupping. Vi taler om dine ønsker, men jeg mærker altid intuitivt ind i, hvad dit system har brug for.”

Er du klar?

Jeg ved ikke på forhånd, hvor forløbet tager os hen. Jeg har ikke en færdig skabelon. Jeg lader intuitionen guide. Derfor er det vigtigt, at du har mod på at slippe kontrollen. Slippe de indre analyser. Så du i stedet begynder at leve fra det sted indeni dig, der guider dig et skridt ad gangen uden, du kender vejen.

Mit energiterapeutiske forløb er for dig, der mærker, det kalder på dig. Dig der har et brændende ønske om at blive tryg i dig selv og mærke din selvkærlighed vokse i takt med indre forløsning og udvikling.

Er du klar? Så vil jeg elske at holde dig. Være der for dig. Støtte din healing. Det er min fornemmeste opgave at give dig den tid og ro, du ikke altid selv har tålmodighed til.

Pris & booking

Det er meget individuelt hvor ofte og hvor mange sessioner, du har brug for. Ofte vil vi arbejde lidt mere intensivt i starten, og derefter kan der gå lidt længere tid imellem sessionerne. Du vil formentlig opleve at tage skridt i faser. At du kan skrælle et lag af ad gangen. Det taler vi om på vores første session og løbende undervejs.

Vores sessioner vil i et forløb altid vare 90 minutter og ofte forløbe over 8 eller 12 sessioner. Du kan sagtens dele betalingen op i rater.

Skriv en mail til perniille@unleashbypernille.dk, så aftaler vi en indledende session. Du er også velkommen til at booke en af mine 1:1 sessioner til en start for at mærke efter, om det er for dig.

1 session af 90 minutter koster normalt 1.200 men ved forløb er prisen:
8 sessioner: 7.000,- | 12 sessioner: 10.000,-

Pernille Møller Poulsen pernille@unleashbypernille.dk 2200 København N CVR: 40624422