fbpx

1:1 sessioner

Mine 1:1 sessioner

Hos mig kan du vælge imellem tre forskellige sessioner. Jeg arbejder energiterapeutisk med hele dig for øje og lader altid min intuition guide mig undervejs. Energiterapi er en særlig blid og sensitiv form for kropsterapi.

Uanset hvilken sessioner du vælger, skræddersyer jeg altid til dit individuelle behov. Vi starter med en snak, og derefter kommer du på briksen, hvor jeg mærker ind i dit system og arbejder ud fra, hvad jeg mærker. Er du i tvivl om, hvilken session du skal vælge, så skriv endelig til mig på pernille@unleashbypernille.dk.

Cupping Deluxe

Energiterapi & cupping
For dig der vil slippe spændinger og mærke frihed i kroppen.
60 minutter: 850

Calm your mind

Energiterapi & mindfulness
For dig der vil mærke dyb ro og komme fra hovedet ned i kroppen.
75 minutter: 1.000

Healing & Balance

Energiterapi & healing
For dig der mærker ubalancer og vil opleve dyb indre healing.
90 minutter: 1.200

“Ofte mærker vi indre ubalancer og en følelse af at være disconnected. At noget er off. Det er en udfordrende tilstand, fordi der ikke er noget åbenlyst galt. Det kan have enorm betydning at vende tilbage til indre balance.”

Cupping deluxe

Cupping krydret med energiterapi

Cupping Deluxe er for dig, der oplever muskelspændinger særligt i lænden, skuldrene og nakken. Det er også for dig, der fornemmer følelsesmæssige eller stressrelaterede stagnationer i kroppen. Vi arbejder dybt med cupping, imens jeg støtter med blide berøringer, let massage og zoneterapi, der støtter op om cuppingbehandlingen.

Cupping er en slags sugekopper, jeg sætter fast på din krop, og som løsner op for dine ømme muskler og øger blodcirkulationen. Cupping åbner op for blokeringer ved at udrense stagnerede affaldsstoffer, så du kan opnå fornyet energi.

Du kan få mærker på din krop efter cupping, hvilket er helt ufarligt. De går oftest væk efter en uges tid. Er du gravid eller tager blodfortyndende medicin anbefaler jeg dog ikke cupping.

For dig der vil slippe spændinger og mærke frihed i kroppen.
60 minutter: 850

Calm you mind

Energiterapi & mindfulness

Calm Your Mind er for dig, der har svært ved at komme ud af hovedet og mærker uro. Det er for dig, der oplever tankemylder og har et overstimuleret nervesystem. Det kan komme til udtryk via spændinger omkring hoved, nakke, bryst eller mave.

Sessionen er et indre brusebad for dit nervesystem, hvor jeg hjælper dig ind i en dyb tilstand af ro. Hvor din krop blidt og roligt giver slip. Hvor din hjerne kobler fra, du mærker et energetisk skifte og lander i dig selv.

Undervejs kombinerer jeg blid behandling som kranio sakralterapi, akupressur og zoneterapi. Jeg støtter dit system i sin egen dybe healingsproces. Samtidig guider jeg dig meditativt til at lade spændinger smelte væk og åbne op for dyb indre ro.

For dig der vil mærke dyb indre ro og komme fra hovedet ned i kroppen.
75 minutter: 1.000

Healing & Balance

Energiterapi & healing

Healing & Balance er en særlig energiterapeutisk session for dig, der oplever indre ubalancer og en følelse af at være disconnected. Du kan ikke rigtig kan mærke dig selv og har svært ved at ’blive’ i dig selv.

Jeg forløser, healer og åbner op på en blid og omsorgsfuld måde. Det gør jeg med kranio sakralterapi, zoneterapi og akupressur, som giver kroppen signal om at åbne op for dyb healing og balance indefra. Samtidig mærker jeg intuitivt ind i dit energisystem og støtter ud fra, hvad jeg mærker. Ofte vil jeg fornemme særlige energicentre, hvor der har samlet sig blokeringer.

Jeg afslutter med en blid men powerful healing, hvor jeg løsner op for blokeringer og mærker ind i det, der kommer til mig. Det kan føles intenst men vil altid være blidt og trygt.

For dig der mærker ubalancer og vil opleve dyb indre healing.
90 minutter: 1.200

Sådan foregår en session

Vi starter altid med at snakke om, hvad der fylder hos dig, så jeg kan skræddersy sessionen til dit behov. Derefter kommer du op og ligge på min briks, hvor du bliver puttet med tæpper. Jeg starter med blide berøringer, som giver kroppen signal om at åbne op for balancering og healing. Jeg mærker ind i din energi og lader min intuition tage over. Sessionen afhænger altid af, hvad dit system fortæller mig.

Ofte anbefaler jeg et forløb hos mig. Det giver os tiden til at arbejde dybt i et tempo, der ikke overvælder dit system. Jeg skaber tryghed og balancerer din krop, hvorefter vi kan dykke ned i stagnationer og åbne op for dit indre.

Mine søde klienter

”Jeg elsker at komme hos Pernille. Jeg kan tydeligt mærke, hvordan hun kropsligt arbejder med mine energier, og hvordan hun forløser og åbner op. Jeg oplever ofte en form for synergi opstå imellem os, hvor vi mærker eller fornemmer ting synkront, og jeg har altid en følelse af at blive støttet i at finde frem til vigtige svar i mig selv.”

Anne

”Det gav dyb indsigt i min underbevidsthed og satte mig i forbindelse med mit indre på en meget kraftfuld og samtidig let måde. Oplevelsen var mere følelsesmæssig forløsende for mig, end jeg havde forventet. Det var meget smukt. Pernille guidede på fineste vis undervejs, og jeg følte jeg mig kærligt støttet i at finde svar i mit indre.”

Kristina

Pernille Møller Poulsen
pernille@unleashbypernille.dk
2200 København N
CVR: 40624422