fbpx

Sessioner

Lidt om mine sessioner

Du kan booke tre forskellige typer sessioner. Uanset hvilken session du vælger, arbejder jeg altid holistisk med både din krop, sind og sjæl. Vi starter den første session med en indledende snak om, hvad du har brug for. Derefter skræddersyer vi sessionen til dit individuelle behov. Jeg arbejder desuden intuitivt, hvilket betyder, at jeg altid vil arbejde i den retning, som din krop guider mig til undervejs i sessionen.

Body Balance

Med Body Balance skaber vi balance i din krop. Du vil opleve mere lethed og lærer at mærke din krops signaler. Så du lever mere i kontakt med din krop.

Soul Activation

Med Soul Activation vækker vi kontakten til dit indre og aktiverer din unikke frekvens. Du lærer at mærke svarene indeni. Så du står stærkt i dig selv.

Calm Your Mind

Med Calm Your Mind beroliger vi dit sind. Du får ro på dit system og lærer at være mindre i hovedet. Så du oplever mindre tankemylder og mærker dyb indre ro.

“Mærk svarene indeni dig. Ofte vil vi gerne have andre folk til at fortælle os, hvad der er det rigtige. Men der er ikke andre end dig selv, som virkelig kan svare på det. Jeg kan guide dig til at connecte med din krop og dit indre – men du skal være klar på at åbne op.”

Body Balance

Body Balance er for dig, der gerne vil mærke din krop og lære at lytte til kroppens signaler. Det er for dig, der oplever en generel uro og har en fornemmelse af, at din krop ikke er i balance. Det er også for dig, der har nogle konkrete kropslige udfordringer såsom smerter og spændinger.

Med Body Balance fokuserer jeg på din krops ubalancer og udfordringer. Jeg kombinerer behandlingsformer som akupressur, kranio sakralterapi, zoneterapi og eventuelt cupping. Jeg løsner op for kropslige blokeringer, skaber balance og støtter din krop i sin egen healingsproces. Samtidig guider jeg dig til at skabe en dybere indre kontakt og lytte til din krops budskaber.

For dig der vil leve mere i balance og kontakt med din krop.
1 session af 75 minutter: 900,-

Soul Activation

Soul Activation er for dig, der har svært ved at mærke dig selv. Den du er inderst inde. Det er for dig, der søger svar men ikke kan mærke, hvad der er rigtigt for dig. Det er for dig, der fornemmer noget er off, uden du helt kan sætte en finger på, hvad det er.

Med Soul Activation guider jeg dig til at åbne op for en dybere kontakt til dit indre. Jeg kombinerer behandling som akupressur og kranio sakralterapi med coaching og visualisering. Jeg arbejder ned i de dybereliggende lag i dig og åbner op for svar, der bor dybt inde i dig. Svar som skal mærkes og komme intuitivt til dig fra et sted indeni, der kan være gemt væk.

For dig der vil aktivere din indre frekvens og stå stærkt i dig selv.
1 session af 75 minutter: 900,-

Calm Your Mind

Calm Your Mind er for dig, der har svært ved at komme ud af hovedet. Det er for dig, der oplever tankemylder, analyserer og forsøger at regne ud. Det er for dig, der ikke rigtig kan få ro på. Det er også for dig, der oplever smerter og spændinger omkring hovedet.

Med Calm Your Mind beroliger jeg dit sind og skaber ro i hele dit system. Jeg balancerer dit nervesystem ved at kombinere blid behandling som kranio sakralterapi, akupressur og zoneterapi. Samtidig guider jeg dig via åndedrætsøvelser, meditation og visualisering til at få ro på tankerne, åbne op for din evne til at være til stedet i nuet og lade spændinger smelte væk.

For dig der vil opleve ro på dine tanker og hele dit nervesystem.
1 session af 75 minutter: 900,-

Sådan foregår en session

Uanset hvilken session du vælger, starter vi altid med at snakke om, hvad der fylder hos dig, så jeg kan skræddersy sessionen til dit behov. Derefter kommer du op og ligge på min briks, hvor du bliver puttet med tæpper. Jeg starter med blide berøringer, som giver kroppen signal om at åbne op for dyb healing og balance indefra. Hvordan behandlingen ellers forløber afhænger af, hvilken session du har valgt, og hvad din krop fortæller mig undervejs.

Undervejs vil du kunne opleve en følelse af dyb indre ro, fornemme at noget i dig giver slip, mærke energi strømme igennem dig – og måske bliver du følelsesmæssigt påvirket. Alt er helt okay, og der er ikke nogen rigtig eller forkert reaktion. Du får altid god tid til at vågne op bagefter, så vi stille og roligt kan afrunde sessionen.

Hvor mange sessioner?

Det er meget individuelt hvor ofte og hvor mange sessioner, du har brug for. Du oplever en forandring efter første session, men jeg anbefaler minimum 4 sessioner med cirka to uger imellem hver session.

Min erfaring er, at de fleste har behov for et lidt dybere arbejde. Hvis du mærker, at du har det, anbefaler jeg altid et individuelt forløb hos mig. Det giver os tiden til at arbejde dybt i et tempo, der ikke overvælder dit system. Jeg skaber tryghed og balancerer din krop, hvorefter vi kan dykke ned i stagnationer, kigge frem og implementere forandring i dit liv.

Pernille Møller Poulsen
pernille@unleashbypernille.dk
2200 København N
CVR: 40624422