fbpx

Sessioner

Lidt om mine sessioner

Du kan booke to forskellige typer sessioner. Uanset hvilken session du vælger, arbejder jeg altid holistisk med både din krop, sind og sjæl. Vi starter den første session med en indledende snak om, hvad du har brug for, og skræddersyer dine sessioner til dit individuelle behov. Jeg arbejder intuitivt, hvilket betyder, at jeg altid vil arbejde i den retning, som din krop guider mig til undervejs i sessionen.

Calm Your Mind

Med Calm Your Mind balancerer vi dit nervesystem og lader dit sind koble fra. Så du slipper ubalancer, oplever mindre tankemylder og åbner op for dyb indre ro.

1 session af 90 minutter: 1.000,-

Soul Activation

Med Soul Activation vækker vi kontakten til dit indre og aktiverer din unikke frekvens. Du lærer at mærke svarene indeni. Så du står stærkt i dig selv.

1 session af 90 minutter: 1.000,-

“Mærk svarene indeni dig. Ofte vil vi gerne have andre folk til at fortælle os, hvad der er det rigtige. Men der er ikke andre end dig selv, som virkelig kan svare på det. Jeg kan guide dig til at connecte med din krop og dit indre – men du skal være klar på at åbne op.”

Calm Your Mind

Calm Your Mind er for dig, der har svært ved at komme ud af hovedet og mærker indre uro. Det er for dig, der oplever tankemylder og forsøger at regne alt ud. Det er for dig, der har et overstimuleret nervesystem og oplever en utryg krop. Det kan komme til udtryk via fysiske spændinger særligt omkring hovedet og nakken.

Calm Your Mind er et indre brusebad for dit nervesystem, hvor jeg hjælper dig ind i en dyb tilstand af ro. Hvor din krop blidt og roligt giver slip på ubalancer. Hvor din hjerne kobler fra. Hvor du mærker et energetisk skifte og lander i dig selv.

Med Calm Your Mind kombinerer jeg blid behandling som kranio sakralterapi, akupressur og zoneterapi. Jeg støtter dit system i sin egen dybe healingsproces. Samtidig guider jeg dig via åndedrætsøvelser og visualiseringer til at lade spændinger smelte væk, lande trygt i din krop og åbne op for dyb indre ro.

For dig der vil balancere dit nervesystem og opleve dyb indre ro.
1 session af 90 minutter: 1.000,-

Soul Activation

Soul Activation er for dig, der har svært ved at mærke dig selv. Den du er inderst inde. Det er for dig, der søger svar men ikke kan mærke, hvad der er rigtigt for dig. Det er for dig, der fornemmer noget er off, uden du helt kan sætte en finger på, hvad det er.

Med Soul Activation guider jeg dig til at åbne op for kontakten til dit indre. Jeg arbejder ned i de dybereliggende lag i dig og åbner op for svar, der bor dybt inde i dig. Svar som mærkes og kommer intuitivt til dig fra et sted indeni, der kan være gemt væk.

Med Soul Activation kombinerer jeg behandling som akupressur, zoneterapi og kranio sakralterapi med coaching, visualisering og energiarbejde. Det lader dig komme i en særlig tilstand, hvor du slipper hovedet og dit underbevidste tager over. Du guides blidt men kraftfuldt. Så du på celleplan mærker din sjæl og et energetisk skifte.

For dig der vil aktivere din indre frekvens og stå stærkt i dig selv.
1 session af 90 minutter: 1.000,-

Sådan foregår en session

Uanset hvilken session du vælger, starter vi altid med at snakke om, hvad der fylder hos dig, så jeg kan skræddersy sessionen til dit behov. Derefter kommer du op og ligge på min briks, hvor du bliver puttet med tæpper. Jeg starter med blide berøringer, som giver kroppen signal om at åbne op for dyb healing og balance indefra. Hvordan behandlingen ellers forløber afhænger af, hvilken session du har valgt, og hvad din krop fortæller mig undervejs.

Undervejs vil du kunne opleve en følelse af dyb indre ro, fornemme at noget i dig giver slip, mærke energi strømme igennem dig – og måske bliver du følelsesmæssigt påvirket. Alt er helt okay, og der er ikke nogen rigtig eller forkert reaktion. Du får altid god tid til at vågne op bagefter, så vi stille og roligt kan afrunde sessionen.

Hvor mange sessioner?

Det er meget individuelt hvor ofte og hvor mange sessioner, du har brug for. Du oplever en forandring efter første session, men jeg anbefaler minimum 4-6 sessioner med cirka to uger imellem hver session.

Min erfaring er, at de fleste har behov for et lidt dybere arbejde. Derfor anbefaler jeg ofte et individuelt forløb hos mig. Det giver os tiden til at arbejde dybt i et tempo, der ikke overvælder dit system. Jeg skaber tryghed og balancerer din krop, hvorefter vi kan dykke ned i stagnationer, kigge frem og implementere forandring i dit liv.

8 sessioner af 90 minutter: 7.000,-  |  12 sessioner af 90 minutter: 10.000,-

Pernille Møller Poulsen
pernille@unleashbypernille.dk
2200 København N
CVR: 40624422